Przepis na : obiad
Karp wykonany w ten sposób jest przepyszny, aromatyczny i co najważniejsze pozbawiony posmaku mułu. Osobiście nie lubię i nie jadam karpia, ten jest wyjątkiem. Ma też inna ważna zaletę... można go przygotować rano a przed samą wieczerzą wigilijną tylko włożyć do piekarnika oszczędzając sobie pracy. Przepis od koleżanki Klaudyny :) SKŁADNIKI: Karp w całości około 1,5 kg 4 duże cebule Majeranek Sól, pieprz, mąka do obtoczenia Masło klarowane do smażenia 100-150 g zimnego masła SPOSÓB WYKON... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...