Pasta jajeczno - brokułowa
Pasta jajeczno - brokułowa
Pasta jajeczna ma wiele twarzy :) Obojętnie jaki składnik dodamy do podstawowego przepisu, zawsze smakuje. Moja jest wzbogacona brokułami i fetą. Smaczna, wiosenna kombinacja, którą można zjeść na kanapce, wykorzystać jako nadzienie do jajek faszerowanych lub krojąc w wieksze cząstki, podać w formie sałatki :) Składniki : - 3 ugotowane jajka, - 4 różyczki ugotowanego brokuła, - szczypiorek, - plaster fety, - sól, pieprz, - 2 łyżki majonezu. Wykonanie : Jajka posiekać, zetrzeć na tarce lub rozgnieść wi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy Mikołaja
Autor
Mikołaj Plich
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, brokuły, brokuł, majonez, pasta, jajka faszerowane , sałatka, sałatki, kanapki, salatka z jajkiem, sałatka z fetą, sałatka z brokułami, sałatka z majonezem
Inne przepisy z Przepisy Mikołaja
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję