JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

JAJECZNA PASTA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIOREM I ŻÓŁTYM SEREM

Przepis na : śniadanie

Przepis na tę pastę pojawił się na moim blogu dwa lata temu. Postanowiłam Wam ją przypomnieć. Mam nadzieję, że Wam posmakuje :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Twoje dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Inspirowane Smakiem, 18 lutego 2013 19:43:07

Pysznie!

Gosia, 18 lutego 2013 20:29:06

Najlepsza!

Samantha, 18 lutego 2013 20:44:04

Pyszna do chlebka !

Iwona Rafał Bortniczuk, 18 lutego 2013 20:46:51

Znamy to połączenie i przyznajemy - absolutnie cudowne. Tęsknimy za rzodkiewkami :)

Kamciss, 18 lutego 2013 21:30:36

Mi się bardzo podoba :)

Zielaczek, 18 lutego 2013 22:40:24

Wygląda bardzo smacznie :)

Kinga, 18 lutego 2013 22:48:07

Takiego połączenia składników w paście nie widziałam jeszcze. Z chęcią wypróbuję, ciekawa jestem zwłaszcza tego jak w tym towarzystwie sprawdzają się rzodkiewki. Pozdr

Justyna Bąk, 18 lutego 2013 23:00:43

składniki zapowiadają pyszny przepis:)