Sernik z popcornem i polewą ze słonym karmelem. Po upieczeniu jest kremowy, równy, nie pęka, ani nie opada. Jest niezwykle prosty w przygotowaniu i mimo kilku etapów, nawet osoba początkująca nie powinna mieć problemu z pieczeniem. Sernik łączy w sobie słodycz mleka skondensowanego ze słoną nutką karmelu i popcornu. Sernik możesz upiec w trakcie karnawału, na różne przyjęcia okolicznościowe lub święta. Wypiek jest na tyle uniwersalny, że będzie smakował każdemu. Staram się pokazywać z jakich konkretnie produkt... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl