Zupa grzybowa

Zupa grzybowa

Zupa grzybowa

 Zawsze używam tylko tych grzybów, które znam. Tak więc w mojej kuchni królują kurki. Trochę jest roboty z oczyszczeniem ich ale efekt i smak są  warte tego wysiłku. Składniki: kurki (ok. 2 szklanek) cebula mąka wywar z warzyw (na marchewce, pietruszce i selerze) bulion drobiowy lub rosół ugotowany wcześniej makaron natka pietruszki lub koperek olej Kurki zalewamy wodą z solą aby łatwiej było spłukać z nich brudki.  Grzyby myjemy a co większe kroimy.Gotujemy przez 30 minut wywar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu prawdziwe jedzenie

Autor

MamiMami

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa grzybowa, zupa, grzyby, kurki, kurki, makaron, koperek, cebula, warzywa, makarony, mąka, pietruszka, seler, marchewka, rosół, drobiowe, warzywa na patelnie, makaron z kurkami, makaron smażony, makaron z patelni, gotowana marchewka, zupa z selera, zupa warzywna

Inne przepisy z prawdziwe jedzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję