Ciasto z jagodami. Jak miło jest zjeść coś takiego w środku zimy i na dodatek zacząć od tego rok! Teraz, na początku stycznia, jagody używamy mrożone i nie rozmrażamy ich przed dodaniem do ciasta. Ale latem tylko świeże :) Przepis na to ciasto jest bardzo uniwersalny. Przerabiany już był przeze mnie na ciasto z najróżniejszymi owocami, bakaliami, babkę marmurkową w formie z kominkiem i na zwykłą babkę do herbaty w keksówce. Ciasto z jagodami i kruszonką blacha około 24 x 35 cm 20 dkg cukru 20 dkg bardzo mięk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...