Lubicie sękacz? My bardzo, dlatego postanowiłam go upiec w domu. Kilka prób i moim zdaniem mamy to. Piekłam i w formie do babki i w keksówce. Robiłam warstwy cieniutki i ciut grubsze. Każda warstwę trzeba przypiec od góry wiec im cieńsza warstwa, tym dłużej bedzie … The post Sękacz z piekarnika appeared first on Polska Zupa . czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...