Łosoś pod parmezanowa kołderka, to jedno z tych dań które wymaga małego nakładu pracy. Łosoś w ten sposób przygotowany robi się w zasadzie sam. Ja zdejmuję skórę z fileta, ale nie jest to konieczne. Wystarczy poporcjować łososia. Wymieszać składniki kołderki i już w zasadzie po … The post Łosoś pod parmezanową kołderką appeared first on Polska Zupa . czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...