Pęczakowe risotto z marynowaną fetą
Pęczakowe risotto z marynowaną fetą
Bardzo sycące, pełne aromatów i smaków danie. Przepis pochodzi ze wspominanej już przeze mnie książki ” Jerozolima”, której autorami są Yotam Ottolenghi i Sami Tamimi. Od razu też zaznaczę, ze nie jest to ostatni przepis z tej książki, bo książka jest pełna inspiracji i chętnie do niej będę zaglądała. Przepis podaję z wprowadzonymi przeze mnie zmianami. […] czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Polska Zupa
Autor
Polska Zupa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, kasza, twaróg
Inne przepisy z Polska Zupa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję