Ziemniaczane kluski koreańskie
Ziemniaczane kluski koreańskie
Przepis na : kolacja
Dla fanów lekko ostrych smaków mam prawdziwą gratkę – idealny comfort food – koreańskie kluski ziemniaczane . Rozgrzewające, mięciutkie, idealnie zbalansowane pod względem słodyczy i ostrości. Potrzebujemy do nich pasty gochujang – popularnej w koreańskiej kuchni fermentowanej pasty z ostrej papryki i ryżu. Można ją spotkać ostatnio w coraz większej ilości sklepów na dziale orientalnym – warto zwrócić uwagę. Bez problemu zamówicie ją także przez internet. Jeśli lubicie lekko ostre, moż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja smaku
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
PoezjaSmaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kluski, sosy, pasta, brokuł, ziemniaki, kopytka, ciasto, pieczarki, papryka, ryż, kolacja
Inne przepisy z Poezja smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję