Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami
Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami
Polędwica wieprzowa faszerowana musem brokułowym i suszonymi morelami to propozycja na ciekawy niedzielny obiad. Delikatne mięso wieprzowe, zawinięte w owędzany boczek, by było wilgotne i aromatyczne, a wewnątrz wkładka w postaci musu brokułowego z dodatkiem owoców, które po ususzeniu mają szlachetny smak. Danie pyszne, miękkie, i bardzo smaczne. Idealnie smakuje z pieczonymi ziemniakami (przepis tutaj i tutaj ). Myślę, że fajnie by wyszło także z młodą kapustą. Polędwica wieprzowa faszerowana musem bro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Poezja Smaków - blog kulinarny
Autor
Poezja Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mus, boczek, ciasta z kremami, brokuły, mięso, ciastka kremówki, brokuł, placki, polędwiczki wieprzowe, pieczone ziemniaki, kotlet, polędwiczka, kotlety, kapustą, polędwiczki, roladki, ziemniaki, szaszłyki, obiad, bez pieczenia, wieprzowina, pieczony boczek, mięsa pieczone, brokuł z jajkiem, ziemniaki na obiad, jajka faszerowane , placki z gotowanych ziemniaków
Inne przepisy z Poezja Smaków - blog kulinarny
Dodaj komentarz