
Idealna propozycja na zbliżającą się Święta. Babka tofii to świetna alternatywa dla klasycznej babki. Jest wilgotna, puszysta i smakuje obłędnie. Dzięki uprzejmości oraz zaufaniu firmy Helio otrzymałam kolejny raz przesyłkę pełną znakomitych produktów z których powstała babka o smaku tofii. Składniki: Na ciasto: 20 dag mąki pszennej 10 dag mąki ziemniaczanej 4 pełne łyżki cukru 5 dużych jajek 30 dag masy krówkowej Helio 10 dag masła sok z połowy cytryny 2 łyżeczki proszku do pieczenia Na polewę: 10 dag masy krówkow... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...