Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami

Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami

Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami

Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami to oczywiście wariant kuchni orientalnej, czyli znów jesteśmy w Chinach :) Choć jarmuż nie jest takim oczywistym dodatkiem w kuchni chińskiej, tutaj pasuje idealnie. Od razu podpowiadam, że jeśli za nim nie przepadacie (czy to możliwe?), można go zamienić z powodzeniem na liście szpinaku. Wołowina stir-fry z imbirem, jarmużem i pieczarkami doskonale łączy smak grzybów i „zieleniny” przez idealne podkreślenie ich dopasowania do wołowiny przez p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Autor

PociagDoKuchniPociagDoKuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, sosy, grzyby, mięso, mielone, marynaty, ryż, szybki obiad, szpinak, obiad, obiad na szybko, dania obiadowe, wołowina, zakąski, przekąski, przekąska, pieczarki w sosie, dania mięsne, ryż po chińsku, pieczarki do obiadu, dania chińskie, pieczarki przekąska, mięso mielone, stek wołowy, mięso na obiad, szybkie przekąski

Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.