Twaróg domowy

Twaróg domowy

Twaróg domowy

Nie ma chyba lepszego białego sera niż twaróg domowy. Z prawdziwego mleka, bez chemii, wykonany własnoręcznie. Bardzo wilgotny, mleczny, delikatny. A do tego metoda przedstawiona tutaj jest bardzo prosta i szybka (inną metodę, bardziej „tradycyjną”, kilkudniową, kiedy najpierw czekamy aż mleko się zsiądzie zamieścimy później). Wszystko czego potrzebujecie, żeby zrobić własny twaróg domowy to prawdziwe mleko, najlepiej prosto od krowy, ale może być też to z mlekomatu (my używamy właśnie tego), duży ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję