Jesienny pieczony udziec z indyka
Jesienny pieczony udziec z indyka
Pieczony udziec z indyka. Idealny na chłodne wieczory. Soczyste, aromatyczne, z delikatną, prawie niewyczuwalną korzenną nutą. Imbir, rodzynki, wanilia, cynamon i inne pachnące składniki sprawiają, że mięso przyprawia o smakowy zawrót głowy. Pieczony udziec z indyka – bardzo kruchy i delikatny. Składniki: udo z indyka 1-1,3 kg 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 łyżki suszonej skórki pomarańczowej 2x cukier waniliowy 2 jabłka cytryna sól, suszony imbir, czerwona papryka słodka, majeranek, cynamon, gałka muszk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
indyk, imbir, jabłka, papryka, żurawina, mielone, mięso, pieczone ziemniaki, sosy, ryż, ziemniaki, mięsa pieczone, dania obiadowe, sos do ryżu, jabłka pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone, pieczone ziemniaki z czosnkiem, mięso duszone
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję