Cześć :D Jak kiedyś już wspominałam, moja rodzina uwielbia wszelkiego rodzaju podroby, te kurzęce chyba najbardziej :D To ja tak od czasu do czasu robię te podroby. No może ostatnio częściej. Ale właściwie słucham się tego, co brzuch podpowiada :P Zaopatrzyłam się dość mocno ostatnio w wątróbkę. Wczoraj wszystko już sobie przygotowałam. Oczyściłam ją ze zbędnych przerostów i żółci. Zdarzyła mi się taka paskuda. Przeciąć to, to zepsuje się całe mięsko. Fuj! Po oczyszczeniu przepłukałam i zalałam mlekiem na noc... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.