Cześć :D Dziś na powitanie macham termometrem :) Nie ma to jak zmiana pogody i kiepskie do tego przygotowanie. W czasie kiedy mogłam zerknąć szerzej otwartymi oczami na świat zrobiłam coś naprawdę na szybko. Miały być przetwory, ale to może jutro. Dziś zwyczajnie nie dałabym rady. Mój ogród w pełni daje teraz to, co wiosną wysiałam do gruntu. Jest tego wszystkiego ogrom. Pomidory, ogórki, sałata, kapusta itd itp. Przetwory przetworami, ale to co jest chwilowe trzeba jeść i cieszyć się smakiem dopóki dostępne i... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.