Przepis na : kolacja
Tak przygotowane tosty z gruszką, gorgonzolą i orzechami włoskimi nie tylko świetnie smakują, ale również bajecznie się prezentują. Można je podać na kolację lub jako przekąskę. Ważne jest aby pieczywo po upieczeniu było chrupkie. SKŁADNIKI 6 tostów pełnoziarnistych 150 g sera gorgonzola 2 gruszki konferencja 6 orzechów włoskich bez łupin przyprawa Vegeta Natur z koperkiem lub 2 łyżki drobno posiekanego koperku WYKONANIE Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 ° C. Blaszkę z wyposażenia piekarnika w... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...