Ja jako awokadożerca, jestem zmuszona pokazać opcje, które stosuję.Szybko, obłędnie smacznie i zdrowo.Oczywiście mój zielony przyjaciel musi być bardzo dojrzały, inaczej nie smakuje, najczęściej dojrzewa 4 dni po zakupie.Awokado przecinamy na pół, wyciągamy pestkę i obieramy ze skóry. Gdy jest idealnie dojrzały, nie sprawia to absolutnie żadnego problemu. Następnie kroimy jak nam się chce i delikatnie solimy, oraz skrapiamy sokiem z połowy cytryny.Myjemy sporą garść sałaty roszponki, oraz prażymy ziarna słone... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne