Czekoladowa Inka z pazurem

Czekoladowa Inka z pazurem

Czekoladowa Inka z pazurem

Dzisiaj mam dla Was ciekawą propozycję na halloweenowy wieczór: czekoladowa Inka z pazurem, czyli szczyptą chili. Do tego prawdziwa gorzka czekolada. Brzmi pysznie, prawda? Do tego przygotujcie jakieś ciasteczka, dorzućcie coś z motywem dyni i obejrzyjcie np. horror. Przekąski „w klimacie” również się przydadzą.     Składniki: 250 ml mleka 2 łyżeczki Inki Klasycznej 5 kostek gorzkiej czekolady 1/4 łyżeczki chili 1 łyżeczka brązowego cukru   Wykonanie: Do garnuszka wlać Czytaj dalej... Artykuł ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję