KURCZAK NA PIWIE – SOCZYSTY I CHRUPIĄCY

KURCZAK NA PIWIE – SOCZYSTY I CHRUPIĄCY

KURCZAK NA PIWIE – SOCZYSTY I CHRUPIĄCY

Obiecałam przepis – no i jest!Kurczaka przyrządzonego w ten sposób pewnie już  wszyscy z Was widzieli , ale nie wszyscy mieli okazję go wypróbować.Jeśli tak – to żałujcie , bo kurczak smakuje fenomenalnie.Niesamowicie soczyste wnętrze i chrupiąca z zewnątrz skórka sprawia , że na małej porcji na pewno się nie skończy!A tym , którzy boją się , że smak piwa dominuję powiem , że wręcz przeciwnie.Jest ono absolutnie nie wyczuwalne , a sprawia , że oblewając kurczaka nadaje mu chrupkości.U mnie na sta... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.