Dziś znów zabieram Was w kierunku Azji – wiem wiem, lubicie to tak samo jak ja! Mam dla Was przepis na fantastyczne Tajskie czerwone curry z kurczakiem. Niesamowicie aromatyczne, sycące i rozgrzewające. Podane z ryżem jest świetnym pomysłem na orientalny obiad albo kolację na ciepło. Robi się je niesamowicie szybko, a jego smak zachwyca podniebienia wszystkich wielbicieli kuchni tajskiej. Koniecznie wypróbujcie! Tajskie czerwone curry z kurczakiem podano do stołu! SKŁADNIKI: * filet z kurczaka – 200 ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...http://ostra-na-slodko.pl/