Przepis na : deser
Aksamitny, kremowy i wilgotny sernik dyniowy z dodatkiem skórki pomarańczowej na kruchym spodzie. Jeżeli nie robiliście sernika z dodatkiem dyni, warto spróbować. Pamiętajcie tylko, żeby nie zjeść go od razu po upieczeniu Należy go najpierw schłodzić w lodówce i zjeść dopiero na drugi dzień. Stanie się aksamitny i pyszny Składniki: Spód: 1 szklanka mąki pszennej 1/4 szklanki cukru pudru 90 g zimnego masła 2 żółtka Masa serowa: 500 g mielonego twarogu do sernika 500 g ricotty 1 i 1/2 szklanki musu z dyni * 1...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...