Share Pinterest Print Piernik ekspresowy z polewą czekoladową i posypany uprażonymi orzechami włoskimi to przepyszny piernik last minute dla zabieganych. Wyjątkowo prosty do przygotowania, puszysty i wilgotny. Koniecznie przygotujcie! Składniki: 1 szklanka mąki pszennej 1 szklanka mąki razowej 4 jajka 3/4 szklanki cukru 3 pełne łyżki miodu 3/4 szklanki oleju rzepakowego 1/4 szklanki mleka 2 łyżki przyprawy do piernika 1 łyżka ciemnego kakao 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej Polew... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...