Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili

Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili

Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili

Przepis na : śniadanie

Share Pinterest Print Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili to aromatyczna propozycja na kanapki, a j ej przygotowanie jest szybkie i proste. Ś wietnie smakuje na świeżym, chrupiącym pieczywie. Do jej zrobienia użyłam 1/2 papryczki chili, ale ilość można dostosować do własnych upodobań. Jeśli nie lubicie ostrych smarowideł to dajcie mniej lub nie dodawajcie wcale. Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili Pasta jajeczna z fetą, oliwkami i chili – s kładniki: 6 jajek 200 g sera feta 1/2 papryczki chili o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję