Halibut pod orzechową kruszonką

Halibut pod orzechową kruszonką

Halibut pod orzechową kruszonką

Share Pinterest Print Halibut pod orzechową kruszonką z dodatkiem pomidorków koktajlowych to pyszne i zdrowe danie, które świetnie pasuje na codzienny obiad, a także na wyjątkowe okazje. Głównymi składnikami kruszonki są drobno posiekane orzechy włoskie i natka pietruszki, które bez wątpienia wzbogacają smak potrawy. Halibut to jedna z najdelikatniejszych i najsmaczniejszych ryb. Jest źródłem cennych kwasów omega-3, które są niezwykle ważne dla zdrowia serca i korzystnie wpływają na układ nerwowy. Dodatkow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.