Szynkówka podwędzana Jest to chyba jedna z najlepszych wędlin na kanapki jakie można sobie wyobrazić . Chudziutka ,aromatyczna i niezwykle apetyczna . Czy trudna , nie raczej nie , skoro ja zrobiłam , powinien ja umieć zrobić każdy . Mało tego osłonki nadziewałam ręką , bo wysiadła mi nadziewarka , a mimo wszystko efekt jest poprawny . Polecam wszystkim początkującym , nawet parzona , bez wędzenia smakuje świetnie . Zaznaczam też, że jest to przepis , który powstał w mojej kuchni , więc nie wiem jak to profesj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...