Pierogi z farszem dyniowo – parmezanowym Pierogi każdy zna i prawie każdy lubi " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Tradycyjne są nie do pokonania , ale od czasu do czasu , robię coś niesztampowego , tak żeby odkurzyć troszkę klasykę . Pierożki z tym farszem są w stylu włoskim , jest to połączenie polskich pierogów i farszu od ravioli , który świetnie się do nich nadaje . Lepi się je nieco ciężko , z uwagi na delikatne nadzienie , ale smak wynagradza ten trud " class="wp-smiley" ... czytaj dalej...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...