” Kościerskie ” sakiewki drobiowe z lubczykiem i pieczarkami

” Kościerskie ” sakiewki drobiowe z lubczykiem i pieczarkami

” Kościerskie ” sakiewki drobiowe z lubczykiem i pieczarkami

Przepis na : kolacja

” Kościerskie ” sakiewki drobiowe z lubczykiem i pieczarkami Sakiewki Kościerskie , to nic innego jak filet z piersi z kurczaka , nadziewany pieczarkami z cebulką , lubczykiem i serem . Spytacie dlaczego Kościerskie , może dlatego ,że dość często ,spotykam je w różnej wersji na weselach , przyjęciach itp… Nie jest to tradycyjna kuchnia tego regionu , raczej nowoczesna , która z uwagi na swą prostotę i doskonały smak , wsiąkła w codzienność Polecam , łatwe , szybkie i smakuje nawet dzieciom Skład... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

Moria2

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, tarta, kurczak, bułki, piersi, pierś, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kotlety, kotlet, filet z kurczaka, sosy, kurczak z pieczarkami, nadziewana pierś z kurczaka , obiad, impreza, kolacja, mięso, kotlety drobiowe, jajka z farszem, smażony ser, dania z piersi kurczaka, piersi z kurczaka faszerowane, dania z kurczakiem, mięso na obiad, kotlet siekany, jajka nadziewane, szybka kolacja, obiad dla 2 osób, szybki obiad

Inne przepisy z Ogrodnik w podróży

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.