Crumble z kurczakiem i papryką
Crumble z kurczakiem i papryką
Lubicie crumble z owocami? Ja bardzo. Tym razem jednak crumble z kurczakiem i papryką., czyli kurczak pod kruszonką. Świetna zapiekanka, sycące danie. Upały minęły, piekarnik można odpalać i aż jest chęć do gotowania. Jednak doba powinna być dłuższa, bo czasami brakuje czasu. Składniki: 4 pojedyncze piersi z kurczaka 500 ml rosołu 1 duża cebula 2 łyżki masła klarowanego 1 papryka czerwona 1 papryka zielona 1 papryka pomarańczowa 50 g tartego parmezanu 1/2 szklanki mąki 100 g masła 1/4 szklanki drobno posieka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, kurczak, zapiekanka, zapiekanki, chilli, orzechy, pierś, rosół, tarta, piersi, kurczak z papryką , mięso, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z serem, orzechy włoskie, ser, zapiekanka z mięsem , zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, chrupiący kurczak, dania z kurczakiem, kurczak po włosku, mięso duszone, gotowany kurczak, dania z piersi kurczaka, kurczak pieczony, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, mięsa pieczone
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz