Przepis na : śniadanie
Chrupiąca grzanka z delikatnym musem z ricotty i awokado podana z pieczonymi pomidorkami koktajlowymi oraz jajkiem na miękko to idealna propozycja na wielkanocne śniadanie. Do tego soczyste truskawki i ocet balsamiczny dopełniają całą kompozycję idealnie. Składniki: 200 g pomidorków koktajlowych 4 kromki chleba na zakwasie 2 jajka ugotowane na miękko 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżeczka czosnku granulowanego 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego sól 4 truskawki Ocet balsamiczny Składniki na mus z ricotty 125 g se... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni odkrywać nowe smaki ,zapachy. Nie ma nic piękniejszego jak przygotowywanie smakołyków dla najbliższych i dzielenie się z nimi tym w co wkładam dużo serca i zaangażowania. Mój przepis na sukces to nutka fantazji, szczypta pomysłowości, kilogramy pozytywnej energii i nie ograniczona ilość serca które wkładam w każdą potrawę :)