Kremowa pasta jajeczna z serem feta

Kremowa pasta jajeczna z serem feta

Kremowa pasta jajeczna z serem feta

Przepis na : śniadanie

  Masz ochotę na coś szybkiego, a jednocześnie totalnie pysznego? Pasta jajeczna z fetą to strzał w dziesiątkę!  Wystarczy feta, jajka, odrobina pieprzu i… 10 minut w piekarniku.  A potem? Na chrupiący bajgiel, do tego wędzony łosoś i gotowe!  Idealne śniadanie, które zrobisz w 2 minuty – nie ma lepszego startu dnia!  Składniki: Ser feta 4 jajka odrobina oliwy pieprz Przygotowanie: Do naczynia żaroodpornego wylewamy odrobinę oliwy. Na środek wkładamy ser feta. Wbijamy 4 jajka. Dopr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.