
Biała kiełbasa na Wielkanoc to składnik, którego nie może zabraknąć. Możesz ją po prostu klasycznie ugotować i podać na ciepło, ale zdecydowanie bardziej polecam Ci jej zapieczenie w pysznym sosie chrzanowym z dodatkiem cebulki. To proste danie, ale w tym przepisie nie tylko pokazuję ci jak je zrobić, ale także jak ozdobić, aby zapiekana kiełbasa wyglądała genialnie na świątecznym stole. @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmit... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...