Wieprzowina duszona w kiszonej kapuście - z marchewką i suszonymi grzybami
Wieprzowina duszona w kiszonej kapuście - z marchewką i suszonymi grzybami
Przepis na : obiad
Tak przygotowane mięso rozpuszcza się w ustach! Sycące i aromatyczne danie obiadowe. Idealne na chłodniejsze dni. Składniki: 1 kg wieprzowiny (u mnie łopatka bez kości), 500 g kiszonej kapusty, 4 marchewki, duża cebula, 2 garści suszonych grzybów, kostka mięsna, sól, pieprz, czosnek granulowany, słodka papryka w proszku, ostra papryka w proszku, ziele angielskie, liść laurowy, przyprawa maggi, olej do smażenia, natka pietruszki do dekoracji Sposób przygotowania: Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w bardzo duż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Nie tylko w kuchni
Autor
Violcia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, mięso, kapustą, papryka, marchewka, dania obiadowe, ziemniaki, pieczywo, kapusta kiszona, wieprzowina, obiad, dania mięsne, mięso duszone, ziemniaki zapiekane, dania bez mięsa, duszona marchew, dania na gorąco, ziemniaki na obiad
Inne przepisy z Nie tylko w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję