Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką

Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką

Kieszonki ze schabu z pieczarkami, porem i rzodkiewką

Przepis na : obiad

Bardzo smaczne, nadziane lekko pikantnym farszem, idealne na drugie danie. Składniki: 500 g schabu, 150g żółtego sera, 300 g pieczarek, jasna część pora, pęczek rzodkiewek, sól, pieprz, słodka czerwona papryka w proszku, ostra papryka w proszku, przyprawa maggi w płynie, olej do smażenia Na panierkę: 2 – 3 jaja, bułka tarta Dodatkowo: wykałaczki do spięcia kieszonek Sposób przygotowania: Schab oczyścić z włókien, opłukać i osuszyć. Podzielić na plastry i roztłuc. Oprószyć solą oraz pieprzem i odstawić. Przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nie tylko w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.