Wegańskie i bezglutenowe brownie z ciecierzycy podane z daktylowymi powidłami i chrupiącymi orzechami laskowymi. Inspiracją były ostatnie wegańskie warsztaty. Dzisiaj rano upiekłam, szybciutko zrobiłam zdjęcia, przy okazji zostawiłam w domu bajzel, wzięłam udział w Biegu Niepodległości, wróciłam, ogarnęłam się i pojechałam z cieciorkowym brownie do Katowic na Śląskie Targi Książki. Impreza czytelnicza, a ja wpadam z ciachem?! Niezły parodoks.. :P. Pytanie po co? A no, by osobiście pogratulować, p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...