/ARTYKUŁ SPONSOROWANY/ Lato to czas, kiedy natura obdarza nas najwspanialszymi darami – soczystymi pomidorami, aromatycznymi ziołami, chrupiącymi cukinią i papryką. Jak najlepiej wykorzystać te skarby? Oto cztery letnie hity obiadowe, które musisz wypróbować jeszcze w tym sezonie. Przepisy znajdziesz na stronie Kuchni Lidla! Schab pieczony z sałatką z grillowanego bakłażana Kto powiedział, że schab musi być ciężkim, zimowym daniem? Karol Okrasa udowadnia, że to mięso świetnie sprawdza się również latem! Jeg... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...