Upiekłam go po raz drugi i dopiero teraz udało mi się zrobić zdjęcia.. Poprzednim razem po prostu nie zdążyłam.. Wspaniały zapach, który kusił .. spowodował że po wyjęciu z piekarnika kurczak natychmiast wyparował ;-) Tym razem dla pewności zrobiłam zdjęcia przed i po upieczeniu. Niesamowicie aromatyczny z chrupiącą skórką. PYCHA :-) Kurczaka zaczynamy przygotowywać dzień wcześniej. Składniki: · 6 ćwiartek kurczaka · &... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...