455. Pudding z persymony

455. Pudding z persymony

455. Pudding z persymony

 Pudding z persymony podany z ricottą i miodem ( i z resztką kaki) inspiracja  Hmm, co do tego wypieku, powiem, że nawet dobre. Lekko ciągnąca skorupka i miękkie wnętrze, wydaje mi się, że w sumie mogłam jeszcze dłużej je potrzymać w piekarniku bo na dole był jakby jeszcze rzadki , no ale bez przesady godzina to i tak wieki z rana, następnym razem może upiekę w innym naczynku bardziej szerszym niż wyższym :PA dzisiaj jadę z rodziną do babi zrobić jej niespodziankę z okazji urodzin,a co można upi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu More food, love and dreams

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję