To jest danie na obiad z przyjaciółmi, popisowe, na rodzinny obiad, wszystkim będzie smakować. Mało z nim pracy a efekt zaskakująco smakowity. Aby polędwiczka była soczysta w środku najpierw trzeba ją obsmażyć aby zamknąć soki w środku. Sos pieczarkowy jest kremowy i delikatny, idealny do ostrej skorupki mięsa. Można zaserwować również na obiady w świąteczne dni, sprawdzi się idealnie. Polędwiczki z pieprzem w sosie pieczarkowym - przepis CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.