Roladki schabowe ze szpinakiem, pieczarkami i mozzarellą

Roladki schabowe ze szpinakiem, pieczarkami i mozzarellą

Roladki schabowe ze szpinakiem, pieczarkami i mozzarellą

Przepis na : obiad

Pyszne roladki ze schabu z nadzieniem ze szpinaku, pieczarek i mozzarelli.  Całość owinięta szynką parmeńską (może też być cienko krojony boczek) . Może wypróbujecie w nadchodzące święta? SKŁADNIKI (na 4 roladki -  1 roladka 391 kcal) 1/2 kg schabu bez kości 5 dużych pieczarek 1 mała cebula 100 g szpinaku 1/2 kulki mozzarelli (62,5g) 2 ząbki czosnku sól, pieprz 2 łyżeczki oliwy 8 plasterków szynki parmeńskiej PRZYGOTOWANIE Cebulę kroimy w drobną kostkę. Szpinak myjemy i drobno siekamy. Pieczarki ś... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Autor

Moje Kuchenne RewelacjeMoje Kuchenne Rewelacje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

roladki, schab, szpinak, pieczarki, szynka, przepisy na święta, feta, boczek, kotlet, sałata, kotlety, schabowe, polewa, pieczarki do obiadu, obiad, wielkanoc, pieczeń z szynki, pieczona szynka, kotlet siekany, bez pieczenia, pieczony boczek, kotlet schabowy z pieczarkami

Inne przepisy z Moje Kuchenne Rewelacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.