Nie ma nic lepszego jak domowe wyroby...tym razem zapraszam na pyszną drobiowo- wieprzową mielonkę z dodatkiem Rozkosznej przyprawy zrobionej w szynkowarze Duet ..Mięsko jest pyszne...pachnące przyprawami...[tym razem do mięsa dodałam peklosól] ..ilość mięsa zależy od pojemności szynkowara , a przyprawy oczywiście według własnego gustu.. pierś z kurczaka lub mięso gulaszowe drobiowe mięso wieprzowe np.z łopatki 2 łyżeczki soli peklującej przyprawa Rozkoszna 2-3 łyżeczk... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...