Boczek z kombiwaru

Boczek z kombiwaru

Boczek z kombiwaru

Kolejne podejście do mojego nowego urządzenia w domu czyli kombiwaru..tym razem piekłam boczek..powiem Wam , że lepiej się piecze niż w zwykłym piekarniku..nic się nie przypala..W czasie pieczenia mięsko przewróciłam tylko raz..tak dla pewności..ale i bez przewracania też by się upiekło.Takie mięsko można upiec również w piekarniku . boczek  sól, pieprz majeranek przyprawa do mięsa wieprzowego odrobina oleju Przyprawy wymieszać z odrobiną oleju i natrzeć mięsko, odstawić do lodówki na kilka godzin, aby mięsk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję