W wolnych chwilach robię "porządek " na blogu ..i w albumie swoich zdjęć znalazłam zdjęcie pieczonego boczku...tzn..boczku przyszykowanego do pieczenia..bo zdjęcia już upieczonego nie znalazłam..Taki boczek robiłam..oj dawno temu..a przepis podpatrzyłam tutaj.Ilość boczku i przypraw podaję za autorką,,,ale wiadomo..każdy ma inny gust..i każdy może dodać przyprawy jakie sobie sam zażyczy.. 60 dkg boczku surowego 6 ząbków czosnku 2 łyżki suszonego majeranku 1/2 łyżeczki tymianku ...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...