Przepis na : obiad
Bardzo lubię kolorowe śniadania. Aby sobie takie zafundować nie trzeba kupować jakiś wymyślnych składników. Wystarczy chrupiąca, zielona sałata lodowa, czerwona cebula, ogórek zielony i inne dodatki. Dzisiejszy przepis śniadaniowy to zestawienie wiosennych kolorów z jajkiem ugotowanym na twardo i prostym, ale przepysznym sosem czosnkowym fit, bo na bazie jogurtu naturalnego. Sałatka jest przepyszna i znika w mgnieniu oka! Lubię wymyślać nowe przepisy spontanicznie, bo nigdy nie wiem do końca, jaki będz... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!