Wolnowar Crock-Pot – recenzja
Wolnowar Crock-Pot – recenzja
Z metodą wolnego gotowania, a w zasadzie wolnego pieczenia zetknęłam się kilka lat temu, przy okazji “ Długo pieczonej karkówki w marynacie z wędzonej papryki z sosem majonezowo-paprykowym “. Pamiętam jakim zaskoczeniem dla wszystkich była informacja, iż pieczenie tej potrawy zajmuje 6-7 godzin (w piekarniku o temp. ok. 140°C). Jeszcze większym zaskoczeniem był efekt końcowy, czyli soczyste, delikatne, rozpadające się mięso o wyjątkowo bogatym i głębokim smaku. Kolejną potrawą długo gotowaną był ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja Delicja
Autor
mojadelicja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, kaczki, jabłka, ciasto, karkówka pieczona, pieczona karkówka, marynaty, makarony, wołowina, dania mięsne, sosy, impreza, kolacja, deser, udka , desery, zapiekanka, szarlotka, zupa, karkówka, makaron, zapiekanki, gulasz, obiad, dania z makaronem, sos paprykowy, szarlotka z jabłkami, zapiekanka warzywna, zupa rybna, ciasta z jabłkami
Inne przepisy z Moja Delicja
Dodaj komentarz