Babeczki jajeczne z warzywami i tuńczykiem

Babeczki jajeczne z warzywami i tuńczykiem

Babeczki jajeczne z warzywami i tuńczykiem

Wymieszać kilka składników w misce, przelać do foremek i do piekarnika. Takie to proste. Babeczki jajeczne z dodatkami, które możemy dobrać według własnego gustu świetnie nadają się na śniadanie, obiad lub kolację. Ja wraz z zestawem ulubionych surówek podałam je na obiad i okazały się być bardzo sycącym daniem, polecam :) 6 jajek 2 łyżki jogurtu pół żółtej papryki duży pomidor puszka tuńczyka w kawałkach pol pęczka szczypiorku mała dymka 50 g parmezanu sól i pieprz łyżeczka oliwy do natłuszczenia foremek Pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.