Przepis na : obiad
Wątróbka wieprzowa z pieczarkami i cebulą to danie mięsne, które przygotujesz w mniej niż 30 minut. Smakuje pysznie podana z pieczywem, zarówno na śniadanie jak i na kolację a także zaserwowana na obiad z dodatkiem kremowego puree ziemniaczanego. Przygotowanie smażonej wątróbki wieprzowej należy rozpocząć od oczyszczenia, obrania oraz pokrojenia warzyw a także osuszenia papierowym ręcznikiem i pokrojenia na plastry oczyszczonej wątroby. Następnie plastry wątroby trzeba intensywnie oprószyć mąką i podsmażyć je na... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...