Przepis na : obiad
Grochówka to jedna z moich ulubionych zup. Jest pełna aromatu, rozgrzewająca i fantastycznie syci głód . Bez wątpienia jest to kultowa zupa, którą świetnie pamiętam z czasów mojego dzieciństwa. W domu rodzinnym gotował ją mój tato, który szczycił się tym, iż nauczył się ją robić w okresie odbywania służby wojskowej, podczas której to służby pracował na kuchni. Zajadałam się zatem jako dziecko tą przysłowiową grochówką wojskową w wykonaniu mojego taty. Przepis na grochówkę , którym dzielę się z wami poniżej jes... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...