Klops nadziewany w sosie grzybowym
Klops nadziewany w sosie grzybowym
Niesamowite klopsy. Dwa wielkie ogromne klopsy. Nie takie małe mięsne kuleczki, tylko prawdziwe ogromne mięsne jeże! :) Fantastyczne jedzenie. Ja bardzo lubię klopsiki, a te były jeszcze lepsze, bo w środku były nadziane pysznościami. Do tego mają jeszcze jedną zaletę. Można je kroić na grube plastry i jeść na zimno na kanapkach. Przepis Madzia podpatrzyła u Danusi z bloga Co mi w duszy gra . Z tych składników otrzymamy dwa wielkie klopsy. Jeden może posłużyć na obiad dla całej rodziny, a drugi możemy przeznac... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
klopsy, grzyby, tarta, kanapka, kanapki, mięso, ser, sosy, bułki, pierś, pierś kurczaka, por , karkówka, piersi, mielone, obiad, pierś z kurczaka, kurczak, mięso mielone, karkówka w cebuli, sos z grzybów , karkówka na obiad, kurczak z serem, mięsa pieczone, mięso na obiad, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, gotowany kurczak, sos mięsny, sos do jajek
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz